rixter.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΟΡ

Στα πέναλτι με πρωταγωνιστή τον Καζάκο το πρώτο βήμα παραμονής ο ΝΟ Πατρών, 15-14 τον ΝΟ Χανίων

Κοινοποίηση

Με πολυτιμότερο παίκτη τον τερματοφύλακά του Δημήτρη Καζάκο, που απέκρουσε το τελευταίο καθοριστικό πέναλτι, ο ΝΟ Πατρών νίκησε με συνολικό σκορ 15-14 τον ΝΟ Χανίων (κανονικός αγώνας 10-10, πέναλτι 5-4), στην ψυχοφθόρο διαδικασία στην οποία οδηγήθηκε ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας της σειράς των Play Out του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο “Αντ. Πεπανός” της Πάτρας.

Έτσι ο ΝΟΠ προηγείται με 1-0 νίκες και έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25/4 στις 14:00 στα Χανιά. Αν χρειαστεί τρίτος θα γίνει το Σάββατο 27/4 στην Πάτρα. Στην κατηγορία παραμένει η ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες και η ηττημένη υποβιβάζεται στην Α2.

Το ματς ήταν αμφίρροπο με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ. Οι Χανιώτες ισοφάρισαν τελευταίοι, 10-10, με τον Τσιατράκη, 22 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Στα πέναλτι οι Πατρινοί ευστόχησαν και στα πέντε, ενώ το πέμπτο του ΝΟ Χανίων, που εκτέλεσε ο Μητράκης, απέκρουσε ο Καζάκος.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 15-14 (κ.α. 10-10, πέν. 5-4)

Οκτάλεπτα: 1-0, 2-3, 3-3, 4-4, πέν. 5-4.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος 1, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 3, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 3,  Βικάτος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Βυθούλκας, Γουίλσον 2, Μπετχαβάς 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Βαγγέλης Βλαχάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 2, Αράκι, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης 2, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουράσοφ 3, Τσιστράκης 4, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προκήρυξη 13ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2024 για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

10 διάσημοι Έλληνες και ξένοι που σκοτώθηκαν σε τραγικά τροχαία δυστυχήματα

Στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας ο Στ. Κασσελάκης