rixter.gr
MAGAZINEΚΟΣΜΟΣΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

7.500$ συγκέντρωσαν τα μέλη της Φιλοπτώχου της Αγίας Τριάδας Footscray και η ΕΚΜ για το Royal Children’s Hospital

Κοινοποίηση

Μια ακόμα φιλανθρωπική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν τα μέλη της Φιλοπτώχου της Αγίας Τριάδας Footscray σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας (ΕΚΜ), συγκεντρώνοντας το ποσό των 7.500 δολαρίων προς ενίσχυση του Royal Children’s Hospital μέσω του Good Friday Appeal.

Το ποσό των 5.500 δολαρίων συγκέντρωσαν τα μέλη της Φιλοπτώχου, ενώ η ΕΚΜ πρόσθεσε 1.500 δολάρια και ο Πρόεδρός της, κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης, συνεισέφερε επιπλέον 500 δολάρια.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, την Πέμπτη 29 Αυγούστου, παραδόθηκε επιταγή 7.500 δολαρίων στις υπεύθυνες του Royal Children’s Hospital – Good Friday Appeal.

«Αυτό το ποσό είναι μια προσπάθεια για να βοηθήσουμε τα παιδιά, όχι μόνο της παροικίας μας, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας», δήλωσε κατά την παράδοση της επιταγής ο Πρόεδρος της ΕΚΜ, κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης, ενώ στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλες τις κυρίες της Φιλοπτώχου για την αφοσίωσή τους σε αυτή την προσπάθεια.

Η κα Claire O’Riordan, εκπρόσωπος του Royal Children’s Hospital – Good Friday Appeal, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που παρευρέθηκα σήμερα κοντά σας, και η γενναιόδωρη αυτή προσφορά σας θα κάνει μεγάλη διαφορά στην προσπάθεια αυτή που γίνεται για την ανακούφιση των παιδιών που έχουν ανάγκη από περίθαλψη».

Ο κ. Παπαστεργιάδης πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ στην Αγία Τριάδα του Footscray με τον πατέρα Αντώνιο, με τον πατέρα Νικόλαο, με τη Φιλόπτωχο που έχει μαζέψει ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό. Εφτάμιση χιλιάδες δολάρια για το Good Friday Appeal, ποσό που θα βοηθήσει όχι μόνο την παροικία μας αλλά και την ευρύτερη κοινωνία και ειδικά τα παιδιά μας. Έχουμε την κυρία Claire δίπλα μας που θα παραλάβει αυτή την επιταγή. Την ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε όλη τη Φιλόπτωχο για την προσπάθειά τους και είναι πάρα πολύ σημαντικό και συγκινητικό για εμάς»

Η κα O’Riordan ανταποκρίθηκε λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εκ μέρους του εράνου Good Friday Appeal και του Royal Children’s Hospital, είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ, να σας συναντάμε προσωπικά. Κάνει τόσο μεγάλη διαφορά για εμάς. Μας αρέσει να βγαίνουμε στην κοινότητα και να συναντούμε τους ανθρώπους που οργανώνουν τους εράνους και εργάζονται τόσο σκληρά. Είναι πραγματικό προνόμιο να είμαστε εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ, αυτά τα χρήματα θα κάνουν τεράστια διαφορά για τα άρρωστα παιδιά. Ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά».

Πηγή: Νέος Κόσμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρώτο κουδούνι με αλλαγές στα σχολεία: Τι ισχύει για κινητά, απουσίες και αποβολές

Ισραήλ: Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου δείχνει ότι το 74%  των ισραηλινών δεν συμφωνεί με τα αντίποινα στο Ιράν

Έναρξη της σχολικής χρονιάς για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς – Πότε ανοίγουν τα σχολεία