rixter.gr
MAGAZINEΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΟΡ

Δυνατό… μπάσιμο για Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπει πολύ δυνατά στο κόλπο, για την απόκτηση του Γάλλου γκαρντ, που δεν έχει βρει ακόμα το συμβόλαιο που να τον ικανοποιεί στο NBA και σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά την μετακίνηση του στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το κερασάκι στην τούρτα στο φετινό του ρόστερ. Οι πειραιώτες τις τελευταίες ώρες έχουν μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος γκαρντ δεν έχει βρει ακόμα το συμβόλαιο που να τον ικανοποιεί στο NBA και πλέον έχει αναθέσει στον μάνατζερ του να του βρει ομάδα στην Ευρώπη.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν παίζουν μόνοι τους στην εν λόγω υπόθεση, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται επίσης για τον παίκτη. Ο 31χρονος γκαρντ μετά από μια μακρά θητεία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να κλείσει με ακόμα μια ποιοτική προσθήκη το ρόστερ του.

Ενώ και δημοσιογράφος από το Ισραήλ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φουρνιέ, τονίζοντας πως οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για την έκβαση της μεταγραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αργολίδα: Προσποιήθηκε τον γιατρό για να αποσπάσει χρήματα από ηλικιωμένη γυναίκα

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ελ Σαλβαδόρ – Έγινε αισθητός και στη Γουατεμάλα

Καναδάς: Υδροπλάνο συγκρούστηκε με σκάφος – Κόβει την ανάσα το βίντεο-ντοκουμέντο